Acconia Resultatskap

Huskvarnavägen 80
554 54 Jönköping
036 -38 90 00
info@acconia.se

Pressmeddelande

Vi har sedan starten 1999 hjälpt över 150 företag, och åtagit oss uppskattningsvis 1000 uppdrag som har varit allt från coachning till rekrytering. Det har gett oss på Acconia värdefull erfarenhet som våra konsulter bär på. Följ våra nyheter på

 • Johan Frilund

  VD, Senior Konsult och delägare Johan på LinkedIn 073-2742823

  .

  Anette Källvant

  Ansvarig Ekonomi & Administration och delägare Anette på LinkedIn 036-38 90 00

  Gymnasieekonom med 9 års erfarenhet av branschen. Jag har tidigare arbetat med olika serviceroller inom administration, försäljning och ekonomi och har kontinuerligt genomgått utbildningar inom administration och försäljning.

  Jag drivs av att se och få ihop helheten i processer så att kunder och kandidater känner sig sedda, omhändertagna och framförallt nöjda. Som person är jag noggrann och gillar ordning och reda.

  På fritiden är jag gärna aktiv ute i naturen.

  Anders Roman

  Senior konsult, delägare och grundare Anders på LinkedIn 036-38 90 00

  Jag har drivs av att hitta entreprenörskraften i företag och människan bakom den och utveckling av sin omgivning. I detta ligger mycket av Acconias Resultatskaps grundidé som också skiljer oss från andra företag i branschen.

  Förutom Acconia äger jag företaget Romans Fastigheter AB samt ett antal skogsfastigheter med skogsbruk och arrangemang inom fågel- och klövviltsjakt.

  Styrelseuppdrag; Södra Skogsägarna ekonomisk förening, Swedbank region Jönköping (ordförande), Stiftelsen Fria Media, Blixt & co.

  Utbildad civilekonom samt har studerat motivationsteori och strategisk styrning av internationell koncern med uppdrag som relaterat till det. Tidigare har jag arbetat med direktförsäljning, produktion, eftermarknad samt ledningsstyrning inom Electrolux-bolagen med tjänster som marknadschef och vd, samt vd inom rekrytering & ledarskap.

 • Fredrik Larsson

  Konsult, affärsutvecklare och delägare Fredrik på LinkedIn 036-770 15 15

  Jag älskar att få arbeta med mötet mellan människor och drivs av att jobba med idé och lösningsorienterad försäljning på en marknad som är förändringsbenägen och där kundernas behov står i centrum. Kombinationen människor och affärer som den här branschen innefattar passar mig perfekt.  

  Jag är marknadsekonom ifrån IHM i botten och har jobbat i olika ledande befattningar i båda stora och små bolag under min yrkesbana men min röda tråd alltid har varit kopplad till försäljning.
  Jag kan rekryteringsbranschen eftersom jag har varit verksam sedan 1999 i den och jag stortrivs i min roll som konsult och affärsutvecklare.

  Jag är uppväxt i Jönköping där jag även nu bor men har under 16 år varit verksam i Stockholm,  Göteborg och Spanien.

  Fritiden går åt till familjens aktiviteter och resor.

  Jakob Sandwall

  Rekryteringskonsult Jakob på LinkedIn 036-770 15 14

  Den gemensamma nämnaren i mitt yrkesliv har varit möten med människor, att få ut det bästa av en grupp högpresterande individer är en härlig känsla. Jag är en utåtriktad, nyfiken och glad person som drivs av att lära mig nya saker och få träffa nya människor. Jag är uppvuxen i Jönköping och bor på Bymarken tillsammans med min hustru och våra två döttrar.

  Matlagning är en stor passion i mitt liv. När en del mår bra av att springa på löpband eller ta ett aerobicspass så hittar jag min oas i köket. Här kan jag spendera många timmar, till familjens både glädje och förtret, tiden försvinner gärna när man har det bra. Golfbanor och skidbackar bevistas gärna. Jag har dock gett upp hoppet om att bli någon överdängare på dessa två sporter så dessa utövas på social nivå. Jag är även ambassadör för Tappra Barn, en välgörenhetsstiftelse som syftar till att barn som är i en svår situation, sjukdom eller annat, skall få det bättre i vardagen.